Vestia Oy avaa automatisoidun lajittelupihan Oulaisiin

Vestia Oy avaa automatisoidun lajittelupihan Oulaisiin

Vestia Oy:n uuden automatisoidun lajittelupihan avajaisia vietetään Oulaisissa maanantaina 4.10. klo 11–14. Vestian henkilökunta opastaa avajaisissa asiakkaita palveluautomaatin käyttöön ja jätteiden lajitteluun. Lajittelupihan itsepalvelu on avoinna avajaisten jälkeen ma-pe klo 10–17.

Tarjolla opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Oulaisten lajittelupihan avajaisia vietetään maanantaina 4.10.2021 klo 11–14 osoitteessa Koiranevantie 1. Avajaisissa opastetaan asiakkaita palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

Uusi lajittelupiha palvelee hyötyjäteasemaa pidemmin aukioloajoin

Uudistuksen myötä entinen hyötyjäteasema tunnetaan jatkossa nimellä lajittelupiha. Automatisoinnin avulla lajittelupiha palvelee asiakkaita hyötyjäteasemaa pidemmin aukioloajoin. Uudistuksen taustalla ovat asiakkaiden toiveet pidemmistä aukioloajoista.

Oulaisten lajittelupihan itsepalvelu on palveluautomaatin myötä avoinna jatkossa maanantaista perjantaihin klo 10–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti. Asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian asiakaspalveluun, josta voidaan antaa neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön. Vestia Oy hoitaa kaikkien lajittelupihojen etävalvonnan ja -asiakaspalvelun Ylivieskan jätekeskuksesta.

Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Henkilökunnan palveluaikoina on mahdollista maksaa myös laskulla. Henkilökuntaa on paikalla kahtena päivänä viikossa (ma ja to klo 14–17) tämän vuoden loppuun. Vuonna 2022 henkilökuntaa on paikalla kerran viikossa, torstaisin klo 14–17.

 

Lisätietoja: asiakaspalvelu/asiakaspalvelu@vestia.fi / (08) 410 8700

 

Ohjeet lajittelupihalla asioimiseen liitteenä.