Yksityistiet

Yksityistieasioiden hoito ja määrärahat siirtyivät hallintosäännön mukaisesti 1.1.2020 lähtien tekniselle lautakunnalle. Kunnan avustuksen myöntäminen yksityisteiden kunnossapitoon ja rakentamiseen on yksi keskeinen tehtävä.

Kunnossapitoavustusten hakeminen on mahdollista kyseisen vuoden elokuun loppuun (31.8) mennessä. Metsäteiden hakuaika on 1.11. saakka. Mikäli määräraha ei riitä metsäteihin täysimääräisenä 0,07€/m avustussummaa voidaan pienentää.  Avustuspäätöksen tekee silloin tekninen lautakunta.

Tekninen lautakunta on päättänyt edellytykset ja avustusluokat vuodelle 2021, joiden perusteella yksityistiet voivat hakea avustuksia kunnossapitoon, peruskorjaukseen sekä uudisrakentamiseen.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti alla olevista linkeistä tai kirjeitse ohjeen mukaan. Muilla tavoilla toimitettuja hakemuksia ei käsitellä.

Linkki kunnossapitoavustuksen hakemukseen (Webrobol) 

Linkki rakentamis- ja perusparannusavustuksen hakemukseen (Webrobol)
 

Ellet halua käyttää Webrobol-lomaketta, voit tulostaa tyhjät lomakkeet (kunnossapitoavustuksen hakemus ja rakennus- ja perusparannuksen hakemus), jotka toimitetaan täytettynä ja allekirjoitettuna liitteineen joko postitse osoitteella Oulaisten kaupunki/Tekninen keskus, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen tai sähköpostitse osoitteeseen yksityistiet@oulainen.fi

Teknisen keskuksen rakennuksen seinässä on postilaatikko, johon hakemuksen  voi myös jättää.

Yhteystiedot:

Neuvonta ja ohjaus:

Maanmittausinsinööri
Terhi Hietala
puh. 044 4793262
terhi.hietala@oulainen.fi

Tekninen johtaja
Markku Ketonen
puh. 044 4793250
markku.ketonen@oulainen.fi