Myynnissä olevat tontit

Omakotitontit

Oulaisten kaupungilla on tarjolla asemakaava-alueella noin 50 vapaata omakotitalotonttia. Tontit ovat jatkuvassa myynnissä ja niistä voi kysellä lisätietoja teknisestä keskuksesta. 

Tietoja saa myös karttapalvelusta.

Kaupunginvaltuusto on 31.3.2021 tehnyt päätöksen, jonka mukaan 30.6.3023 saakka osa tonteista myydään tarjouskampanjalla hintaan 1000 €/tontti.

Tontit ovat joko heti ostettavissa tai vaihtoehtoisesti voit tehdä tontinvaraussopimuksen, jolloin tontinvarausmaksuna laskutetaan 20 % tontin myyntihinnasta. Lopullisen kaupan syntyessä varausmaksu hyvitetään osana kauppahintaa. Tontinvaraussopimus on voimassa 1 vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta, varaukseen voi halutessaan saada jatkoaikaa.


Kaupunginosat_0.jpg

 

 

 

Teollisuustontit

Oulaisten kaupungilla on myynnissä teollisuustontteja Aholan, Kivisenkankaan ja Kintunperän kaupunginosissa.  Tonttien kokoa ei ole ennalta määritelty vaan tontit lohkotaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan.

Kaupunginvaltuuston päätöksen 31.3.2021 mukaisesti Kintunperän ja Kivisenkankaan teollisuustontit myydään tarjouskampanjalla hintaan 1 €/m2 ja liiketontit 2,50 €/m2. Tarjous on voimassa 30.6.2023 saakka.

Kintunperän ja Kivisenkankaan teollisuustontit

Aholan teollisuustontit

__________

Oulaisissa on yritystontteja 1 €/m2, katso esite tästä.

 

Vapaa toimitilat ja tontit

 

                   

                           

Yhteystiedot:
Tekninen keskus
Lautatarhankatu 7 A

Tekninen johtaja Kyösti Rajaniemi
p. 044 4793250
kyosti.rajaniemi@oulainen.fi

Kaavoitusinsinööri Sanna Vähäkangas
p. 044 4793264
sanna.vahakangas@oulainen.fi

Lue esitteemme:


Kylien tonttitarjonta:

Matkaniva
Mäyränperä
Petäjäskoski
Piipsjärvi