Vapaat toimitilat ja tontit

Toimitilat

Kaupunki pitää rekisteriä tiedossa olevista tyhjistä toimitiloista. Kiinteistöpäälliköltä (p. 044 4793253) tai elinkeino- ja kehitysjohtajalta (p. 044 4793208) voit kysellä tarkemmin, millaisia tiloja on vapaana. Heille voit myös ilmoittaa tiedot toimitiloista, jos haet niihin vuokralaisia tai ostajaa. 

Rekisteri sisältää sekä kaupungin omistamat että yksityisten omistamat tilat.

Tällä hetkellä ainakin seuraavat tästä linkistä aukeavat tilat ovat vapaana ja vuokrattavissa.


Multipurpose industrial hall for rent

A large industrial hall/factory and office space next to excellent transport links - suitable for a wide range of business activities. There is an excellent opportunity to start or expand your business in Oulainen: We have for rent a large hall space near good transport connections where you can start your business at a short notice.

See the brochure for additional information.

Teollisuustontit

Oulaisten kaupungilla on myynnissä teollisuustontteja Aholan, Kivisenkankaan ja Kintunperän kaupunginosissa.  Tonttien kokoa ei ole ennalta määritelty vaan tontit lohkotaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan.

Kaupunginvaltuuston päätöksen 31.3.2021 mukaisesti Kintunperän ja Kivisenkankaan teollisuustontit myydään tarjouskampanjalla hintaan 1 €/m2 ja liiketontit 2,50 €/m2. Tarjous on voimassa 30.6.2023 saakka.

Kintunperän ja Kivisenkankaan teollisuustontit

Aholan teollisuustontit

Tonttiasioissa sinua palvelee teknisessä toimessa tekninen johtaja (p. 044 4793250) ja kiinteistörekisterinhoitaja (p. 044 4793264).

Oulaisissa on yritystontteja 1 €/m2, katso esite tästä.

****

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset tarkastelemaan tonttitarjontaa. 

________________

tontti.PNG