Kirjaston omatoimiviikko ja sulkuviikot

OMATOIMIKIRJASTOVIIKKO

Oulaisten kaupunginkirjaston asiakaspalvelu on suljettu 8. - 12.7.2024, mutta  omatoimipalvelut ovat tarjolla klo 9-21

Päästäksesi omatoimikirjastoon tarvitset kirjastokortin lisäksi PIN-koodin.  Omatoimikirjaston PIN-koodi on sama kuin verkkokirjaston salasana. Kirjaston pääoven vieressä on sisäänkirjautumisyksikkö, jonka näyttö ohjaa miten toimia. 

Varmista, että sinulla on PIN-koodi ja kirjastokortti ennen kirjaston sulkuaikaa! Pin-koodi annetaan vain asiakaspalvelussa esittäessäsi kirjastokortin tai henkilöllisyystodistuksen. Alle 15-vuotiaat eivät pääse omatoimikirjastoon ilman huoltajan lupaa. Huoltajan on toimitettava lupalomake kirjaston asiakaspalveluun ennen sulkuaikaa!

Mobiilikirjastokorttisi: Verkkokirjasto Joki.finnassa on kirjastokorttisi viivakoodi, jonka sisäänkirjautumisyksikkö ja lainausautomaatti pystyy lukemaan näyttäessäsi viivakoodin mobiililaitteeltasi. Jotta pääset kirjautumaan Joki-kirjastojen verkkokirjastoon sinulla täytyy olla tiedossa PIN-koodin lisäksi kirjastokorttisi numero, joka on kirjattuna muoviseen kirjastokorttiisi.
 

VARAUKSET JA SEUTUKULJETUS

Verkkokirjastossa voi varata normaalisti sulkuaikana. Varaukset voi hakea varaushyllystä myös omatoimiaikana (muista lainata lainausautomaatilla).  Viimeinen seutukuljetus on torstaina 11.7.2024 ja sinun on haettava varauksesi viimeistään perjantaina 12.7. omatoimiajan päättyessä klo 21. Jos et ehdi hakea varausta, saat varauksen vasta kahden viikon päästä. Kirjasto on kokonaan suljettu kaksi viikkoa. 

Kirjastolainoja voi uusia viisi kertaa, jos niistä ei ole varausta toiselle. Kirjasto hankkii lähes kaikki uutuudet ennakkoon ennen teosten julkaisua, joten voit tehdä varauksia jo tilauksiin.
 

SULKUVIIKOT

 13. - 28.7.2024 Kirjasto ja palautusluukku on kokonaan suljettu.

Kirjaston asiakaspalvelu avautuu taas MA 29.7.2024 Klo 10.00.

Kirjaston kaukopalvelu on suljettu 1.7. - 28.7.2024.

Oulaisten Hyvinvointilautakunta on päättänyt sulkea heinäkuussa 2024 Oulaisten kaupunginkirjaston kahdeksi viikkoa kokonaan ja lisäksi yksi viikko on omatoimipalvelua. Päätös liittyy kaupungin henkilökunnan lomautusten toteutukseen. Sulkuviikot ovat tarpeen myös kesälomien järjestämiseksi. 

Myös Merijärven kirjasto on suljettu.