Muut tapahtumat
Päättyy
Tapahtumapaikka
Honkamaja
Järjestäjä
Kulttuurimatkailusta hyvinvointia-hanke
Yhteyshenkilön nimi
Niina Lahtinen

Perinneruokaa 2.0.

Oletko perinneruokatietäjä? Oletko ruoan tuottaja, joka haluaisit näkyvyyttä tuotteellesi ja työllesi? Oletko ruokapalvelun tai matkailualan yrittäjä, joka haluaisi olla mukana kehittämässä uutta matkailu-, kulttuuri- ja ruokatuotetta? Tai oletko kenties paikallishistoriasta ja perinneruoista kiinnostunut henkilö, ja haluaisit oppia siitä lisää?
Jos vastasit kyllä johonkin edellä mainituista, tämä kutsu on Sinulle.
Honkamajalla järjestetään informatiivinen tilaisuus ja työpaja, jonka tarkoitus on tuoda perinneruokatietäjät, ruoan alkutuottajat ja ruoan tekijät yhteen.

Työpajan asiantuntijavieraana on Puukarin Pysäkin majatalon yrittäjä Anni Korhonen.
Tilaisuuden järjestäjänä toimii Kulttuurimatkailusta hyvinvointia – hanke (KUMA) ja oulaistelaiset yhteistyökumppanit: Kyläillen! – hanke, Oulaisten Kotiseutuyhdistys, sekä Wanha Woima.

Tarkoituksena on kerätä tarinat talteen ja niiden pohjalta alkaa vastuullisesti kehittämään jokin/jotkut perinneruoka /-ruoat nykyaikaan, tämän päivän vaatimustasoa vastaavaksi herkulliseksi ruoaksi. Tavoitteena on luoda alueellisesti erottuva autenttinen ruoka, josta Oulainen tulevaisuudessa tunnetaan, ja samalla säilyttää tieto vanhasta ruokaperinteestämme. Tavoitteena on myös lisätä eri toimijoiden välistä yhteistyötä.

Hietalantie 91