Yrittäjät: Ajankohtaista asiaa

Tältä sivulta löydät alueella tai virtuaalisesti tapahtuvat koulutukset, tilaisuudet ja muut tapahtumat, jotka on tarkoitettu yrittäjille. 

Kustannustuki III

(Päivitetty 14.4.2021): Hakuaika 27.4. - 23.6.2021

- Tukikausi 1.11.2020 - 28.2.2021

****

Sulkemiskorvaus

(Päivitetty 15.4.2021) Sulkemiskorvauksen hakuaika alkaa 12.5. Tukea haetaan Valtiokonttorin sähköisen asiointipalvelun kautta. Linkki asiointipalveluun sekä ohjeet tuen hakemiseen päivittyvät Valtiokonttorin sivulle.

****

Koulutukset:

(23.4.2021) KASKI -hankkeen puitteissa järjestämme Ylivieskan ja Raahen seutukuntien alueella touko-, kesäkuun aikana webinaareja, joiden teemoja ovat:

  • Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen

  • Innovaatiomyönteisen toimintakulttuurin kehittäminen

Koulutustilaisuudet ovat maksuttomia, ne kuitenkin kerryttävät osallistuvalle yritykselle de minimis -tukea.

Tutustu webinaarien sisältöön ja ilmoittaudu mukaan alla olevien linkkien kautta!

Myynti ja markkinointi:

Miten teen brändikäsikirjan ja yrityksen tavoitteita tukevan markkinointisuunnitelman? Entä miten saan asiakkaan tekemään ostopäätöksen?

Vastaukset näihin kysymyksiin saat myynnin ja markkinoinnin kehittämistä käsittelevissä webinaareissa. Käymme läpi muun muassa miten markkinointi tukee myyntiä ja miksi brändin vahvistaminen on tärkeää.

Älä jää paitsi - ilmoittaudu mukaan nyt! Webinaarit järjestetään 11.5. ja 18.5. klo 12–14.

****

Innovaatiomyönteinen toimintakulttuuri:

Innovaatiomyönteinen toimintakulttuuri - Mitä se tarkoittaa? Miten saadaan henkilöstön koko potentiaali yrityksen kehittämisen tueksi?

Järjestettävä kolmen webinaarin sarja antaa sinulle hyödyllisiä työkaluja ja käytännön ohjeita liiketoimintasi uudistamiseen ja yrityksesi innovaatiotoiminnan kehittämiseen.

Webinaarit järjestetään 26.5., 1.6. ja 8.6. klo 12–14. Ilmoittaudu mukaan nyt! 

Yritysasiantuntijaresurssit Kalajoen ja Raahen seuduille mahdollistaa ESR:n rahoittama KASKI-hanke.

****

Tilaisuudet ja tapahtumat:

  • Tähän tulee toivottavasti jotain kevään aikana. 

****

Rahoitukset ja hankkeet:

****

****

****

Hyvä tietää: 

  • Oletko yrittäjä, jolla on toimiva mikro- tai pienyritys? Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Yrityskummi voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa. Lue lisää: Yrityskummit

****

  • 17.2.2021: Yrittäjä: Tarvitsetko apua työvoiman löytymisessä? Kiinnostaako saada tukea palkkakustannuksiin? Saat apua Oulaisten työllisyyshankkeesta. Lue lisää!

****