Yksityistiet

Yksityistieasioiden hoito ja määrärahat kuuluvat hallintosäännön mukaisesti tekniselle lautakunnalle. Kunnan avustuksen myöntäminen yksityisteiden kunnossapitoon ja rakentamiseen on yksi keskeinen tehtävä.

Kunnossapitoavustusten hakuaika on 1.6.2024-31.8.2024. Metsäautoteiden avustukset maksetaan viimeisenä ja jos määräraha ei niihin riitä täysimääräisenä, niiden avustussumma voidaan pienentää. Avustuspäätöksen tekee silloin tekninen lautakunta.  

Perusparannus- ja rakentamisavustukset päättää tekninen lautakunta ja niiden hakuaika on 1.6.2024-31.8.2024 saakka.

 

Tekninen lautakunta on päättänyt edellytykset ja avustusluokat vuodelle 2024, joiden perusteella yksityistiet voivat hakea avustuksia kunnossapitoon, peruskorjaukseen sekä uudisrakentamiseen.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti alla olevista linkeistä tai kirjeitse ohjeen mukaan. Muilla tavoilla toimitettuja hakemuksia ei käsitellä.

Linkki kunnossapitoavustuksen hakemukseen (Webrobol) 

Linkki rakentamis- ja perusparannusavustuksen hakemukseen (Webrobol)
 

Ellet halua käyttää Webrobol-lomaketta, voit tulostaa tyhjät lomakkeet (kunnossapitoavustuksen hakemus ja rakennus- ja perusparannuksen hakemus), jotka toimitetaan täytettynä ja allekirjoitettuna liitteineen joko postitse osoitteella Oulaisten kaupunki/Tekninen keskus, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen.

Teknisen keskuksen rakennuksen seinässä on postilaatikko, johon hakemuksen  voi myös jättää.

Yhteystiedot:

Neuvonta ja ohjaus:

Kuntatekniikan päällikkö
Tero Kahlos
puh. 044 4793254
tero.kahlos@oulainen.fi