Penttilän talo, Putilankatu 1

Vuonna 1914 rakennettu Penttilän talo siirtyi kaupungin omistukseen vuonna 2004. Puujugendia edustavan ja Oulaisten taajaman arvokkaimpiin kiinteistöihin kuuluvan talon rakennutti alun perin Oulaisten ensimmäinen kansakoulunopettaja Juho Oksa. Sittemmin talossa asuivat pitkään varatuomari Martti Penttilä ja rehtori, kouluneuvos Irja Penttilä perheineen. Mittava kunnostustyö tehtiin Arkkitehtitoimisto Kari Huotari Oy:n suunnitelmien pohjalta. Pieteetillä toteutetun restauroinnin ansiosta kaupungille myönnettiin Viisikanta-rakennuspalkinto vuonna 2016.

Talossa on mahdollista järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia, kokouksia, perhejuhlia jne. Majoitustilaa löytyy yläkerrasta viidelle.

Varaustilanteet ja sähköiset varaukset linkeistä alta.

Alakerran varaustilanne 

Majoituksien varaustilanne

Sähköisessä varauksessa saat apua Laila Sillankorvalta, 044 4793 241.

 

TIEDOTE PENTTILÄN TALOSTA

Majoitus/ Yläkerta

Yläkerrassa on vuokrattavissa 4 eri huonetta: Juho, Amanda, Kustaa ja Frans.  Näistä huoneista Amanda on kahden henkilön huone, ja muut ovat yhden henkilön huoneita. Tarvittaessa huoneisiin voidaan lisätä majoituspaikkoja, tästä tulee sopia erikseen.

Huoneen avaimen löydät makuuhuoneen ovesta ja se jätetään siihen myös lähtiessä. Ulko-ovi avautuu ovikoodilla, jonka saat hyväksytyn varauksen yhteydessä.

Huoneissa ei ole omaa WC:tä, vaan yläkerran aulassa on yksi yhteinen WC-/suihkutila tarkoitettuna majoittujien käyttöön.

Petivaatteet huoneista löytyy, mutta liinavaatteet majoittujien tulee tuoda itse.

Huoneissa ei ole televisiota, mutta majoittujien käytettävissä on WiFi –yhteys.

Alakerran keittiö on pääsääntöisesti majoittujien vapaassa käytössä. Majoituksen aikana alakerran tiloissa voi kuitenkin olla myös muita varauksia (tilaisuuksia, kokouksia tms.), jolloin myös keittiön mahdollinen käyttö on rajoitetumpaa.

Alakerta

Alakerrassa on vuokrattavissa erikseen keittiö ja kolme eri huonetilaa (huoneet keittiön viereisestä huoneesta alkaen 1,2 ja 3).

Tilat soveltuvat erinomaisesti pienimuotoisten tilaisuuksien, kuten esimerkiksi kokouksien ja perhejuhlien järjestämiseen. Ajantasainen kokoustekniikka sisältää mm. laadukkaan Full HD-projektorin ja valkokankaan.

Jos toiminta varatuista huoneista kantautuu muihin alakerran huoneisiin häiritsevästi, on varattava koko alakerta.

Videotykki ja äänentoistolaitteet keskimmäisessä salissa – johtoja lipastossa.

Kausikoristeita ym. tarpeistoa löytyy keittiön kaapeista ja salien lipastoista.

Keittiö

Keittiö on kaikkien samaan aikaan varaajien yhteiskäytössä.

Hellojen ym. laitteiden ohjekirjat keittiössä laatikossa.

Keittiössä on mm. iso jääkaappi, astianpesukone, liesi, mikroaaltouuni, tuplakahvinkeitin, leivänpaahdin ja 30 henkilön ruoka- ja kahviastiastot. Pakastinta ei ole.

Maljakot ym tarpeistoa löytyy keittiön kaapeista.

Pöytäliinoja ei ole – paitsi vahakankaat pöytien suojaksi tarvittaessa (rullalla varastossa keittiön yhteydessä).

 

HINNASTO

Hyvinvointilautakunnan hyväksymä hinnasto löytyy Juliuksesta Penttilän kalenterin kohdalta.