Oulaisten Olotila

Olotila on kalustettu ja sisustettu pääosin talkoovoimin sekä lahjoituksina saaduilla huonekaluilla, matoilla ja viherkasveilla kaupunkilaisten yhteiseksi olohuoneeksi. Tila sopii esimerkiksi rentoihin kokoontumisiin, kokouksiin, pienimuotoiseen taiteiluun ja liikuntaan ja pieniin tapahtumiin kuten yhteislaulutilaisuuksiin ja konsertteihin. Toiminnasta riippuen Olotilaan sopii hyvin n. 10-50 henkilöä. 

Olotilasta löytyy

  • iso näyttö, valkokangas ja videotykki
  • valokuituyhteys
  • piano
  • yhteislauluvihot

Seinän takana palvelee kahvila Cafe Herkutella, josta voi ostaa tarjoilut myös Olotilan puolelle - muina aikoina käytävän varrelta löytyy pieni keittiötila kahvin keittoa varten - jokainen tuo omat tarjottavansa. Keittiötilaan pääsee samalla avaimella kuin Olotilaankin. Olotilan kalusteita voi siirtää tarpeen mukaan omaa toimintaansa varten. Jokainen siivoaa omat jälkensä. 

Jos haluat järjestää tapahtuman yhteistyössä Oulaisten kulttuuripalveluiden kanssa, voit ottaa yhteyttä kulttuurituottajaan p. 044 4793 268 / Anna Koivukangas. 

TILAN VARAAMINEN

Olotilaa voi varata maksutta kaikille avoimeen yleishyödylliseen toimintaan.

Hinnasto 1.8.2022 alkaen: yksityistilaisuus 7,00 €/h ja järjestöt, ei julkinen tilaisuus 5,00 €/h. 

Sähköisessä varauksessa saat apua Laila Sillankorvalta, 044 4793 241. Avainkaapin koodi annetaan varauksen tehneelle. Avainkaappi löytyy ulkoseinästä torin päädystä. Koodia ei saa luovuttaa eteenpäin.

Sähköinen varaus tapahtuu osoitteessa: 

https://juliusvaraus.fi/julius/etu?companyId=153