Matkailu

Sydämellisesti tervetuloa Oulaisiin!

Eloisasti yllätyksellinen Oulaisten kaupunki sijaitsee kauniilla Pohjois-Pohjanmaalla Pyhäjoen ja Pohjanmaan radan leikkauspisteessä. Oulaisten luonto on kaunista ja paikkakunnalta löytyy monia upeita luonto- ja tutustumiskohteita. 

Iloisesti yhteisöllinen Oulainen on tunnettu monista valtakunnallisestikin kuuluisista tapahtumista. Kesällä on Waltakunnalliset Wanhan Woiman päivät ja syksyllä Oulaisten Musiikkiviikot. Oulaisten tapahtumissa korostuu yhteisöllisyys ja talkoohenki. Tapahtumia toteutetaan ja koetaan yhdessä ilolla ja täydellä sydämellä.

Aidosti omanlainen Oulaisten kaupunki on täynnä tunnetta ja kohtaamisia, hulluja ideoita ja korkeakulttuuria, yhdessäoloa ja luonnonrauhaa, kulttuurin sykettä ja urheiluhuumaa. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan omalla tavallasi: perinteitä kunnioittaen tai uutta kokeillen, ihmisvilinästä nauttien tai omia polkujasi kulkien. Täällä jokaisella on tilaa olla oma itsensä - aivan omanlainen. Oulainen kutsuu viihtymään ja vaikuttumaan. 

Opastetut kaupunkierrokset koulutetuilta oppailta: Arja Aitto-oja, Hannu Aitto-oja, Tuula Aitto-oja. Varaukset Tuula Aitto-ojalta, p. 040-5114506.
 

Lue tästä Oulaisten kesälehti 2024!

Tapahtumakalenteri kaupungin tapahtumista!