Avoimet työpaikat

Palvelusihteeri

Julkaistu: Ke 14.07.2021 klo 13:30

Oulaisten kaupungin sivistystoimessa vakituisesti täytettävä palvelusihteerin virka 1.9.2021 alkaen.

Palvelusihteerin työtehtäviin kuuluu varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen valmistelu ja laskutus, asiakasmaksujen maksukehoitukset ja perinnät, palvelusetelipäätösten valmistelu, palkkojen valmistelu.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa alempaa... Lue lisää

Palvelusihteeri

Julkaistu: Pe 02.07.2021 klo 14:00

Haemme palvelusihteeriä vakituiseen toimeen Oulaisten terveyskeskuksen akuuttiosastolle.

Työ edellyttää hyviä työyhteisö - ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja aloitteellista työotetta, joustavuutta sekä innostusta oman työn kehittämiseen.
Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja itsenäisen työn. Työtehtäviin kuuluu mm. potilasasiakirjaliikenteestä huolehtimista, laskutusta, laskujen... Lue lisää

Kiinteistöpäällikön virka (jatkettu hakuaika)

Julkaistu: Pe 02.07.2021 klo 13:06

Kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluu kaupungin kiinteistöjen ylläpito, kunnossapito ja kiinteistöjen rakennus- ja peruskorjaushankkeiden käytännön hoitaminen ja paikallisvalvonta.

Valittavalta henkilötä edellytetään hyviä asiakaspalvelu sekä ATK-taitoja sekä kehittämisotetta toimialansa tehtäviin. Kiinteistöpäällikkö toimii tarvittaessa myös rakennustarkastajan sijaisena.

... Lue lisää

Ravitsemustyöntekijä

Julkaistu: Ke 30.06.2021 klo 10:00

Oulaisten kaupungissa on haettavana ravitsemustyöntekijän toimi.

Toimenkuvaan kuuluu erilaiset ruokapalveluiden työtehtävät. Pätevyysvaatimuksena on suurtalouskokin tutkinto tai vastaava sekä hygieniapassi on pakollinen.

Toimen hoitaminen edellyttää sijaistaa tarvittaessa kokkeja eri työpisteissä. Aloituspaikkana on yläkoulun jakelukeittiö.

Koeaika on 6 kk.

Hakemus... Lue lisää

Terveydenhoitaja

Julkaistu: Pe 18.06.2021 klo 09:00

Haemme äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaan terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi perehdytyksen ja ammattia tukevaa täydennyskoulutusta. Työ on päivätyötä ma - pe.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhoitajan aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä... Lue lisää

Sosiaalityöntekijä

Julkaistu: Pe 04.06.2021 klo 12:00

Haemme Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystykseen sosiaalityöntekijöitä erityyppisiin sijaisuuksiin

Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystys on moniammatillinen työyhteisö, jossa työskentelee 5 työntekijää. Toimintaa kehitetään jatkuvasti ja tulevaisuudessa päivystystoimintaan osallistuu sosiaalityöntekijöiden lisäksi psykiatrisia sairaanhoitajia ja/tai sosiaaliohjaajia.... Lue lisää

Lyhytaikaiset sijaisuudet Oulaisissa

Julkaistu: Pe 29.01.2016 klo 13:00

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Oulaisten kaupungin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Tarjoamme sijaisuuksia terveyskeskukseen, vanhainkotiin, kotihoitoon, kehitysvammatyöhön, varhaiskasvatukseen, perusopetukseen sekä ruoka- ja siivouspalveluihin.

Kauttamme sijaisuuksiin työllistyvät lähihoitajat, sairaanhoitajat, lastenhoitajat, lastentarhanopettajat, perhepäivähoitajat,... Lue lisää