Kirjaston Pelihuone

Kolme yhdenaikaista pelipaikkaa, joissa käytettävät pelikonsolit ovat PS3, PS4, PS5, Wii, Switch ja XBOX360. Kussakin konsolissa on neljä ohjainta ja liiketunnistimet. Tilassa on pelejä ja tapahtumia varten laajakuvatelevisio, kaksi laajaa valkokangasta ja dataprojektorit. Pelien äänimaailma tulee huippu äänentoistolaitteista. Pelihuoneessa on valvontakamera.

Varaa aika kirjaston asiakaspalvelusta. Huomaa, että pelihuoneella on myös tapahtumia ja erilaisia kerhoja.

Pelihuoneessa noudatetaan pelien ikärajoja. K12+ pelejä pelatessa on osoitettava riittävä ikä omalla kirjastokortilla tai henkilökortilla. Kun pelataan K12+ pelejä, niin tilaan ei annetta sitä nuoremmille asiakkaille peliaikaa. Jos mahdollista varaa peliaikasi edeltäkäsin, niin et joudu odottamaan nuorempien peliajan loppumista.

Voit varata pelihuoneen omaan käyttöösi ystävien tai perheesi kanssa. Voit varata tilan myös omien pelien pelaamiseen. Huomaa, että myös tällöin noudatetaan pelien ikärajoja. Jos Pelihuoneella on täysi-ikäinen aikuinen läsnä, voidaan pelin ikärajasta poistaa kolme vuotta.

PELIHUONE ON MYÖS MUSIIKKIHUONE
Varaa Pelihuone musiikin kuuntelua varten. Käytössäsi on kirjaston CD- ja LP-levykokoelma, Naxos Music Library, piano ja vinyylilevysoitin sekä tietokoneet. Äänentoisto on huippuluokkaa. Elokuvia ja musiikkia voi toistaa myös PS 3 ja 4 -laitteista. Tila on varattavissa musiikkikäyttöön kirjastoasiakaskäyttöön ilmaiseksi kirjaston aukioloaikana.

PELIHUONE KOKOUSTILANA
Pelihuoneen voi varata esim. kokoustilaksi (klo ma-ti ja to-pe kello 08-20: ke klo 08-16 sekä lauantaisin kello 08-15).

Kun tapahtuma ei liity kirjaston toimintaan, peritään sivistystoimen hinnaston mukainen hinta: kertakäyttö 10 € tunnilta ja vakiokäyttö 5 €/h (käteinen tai lasku) Tiedustelut 044-4793 214. Tilassa on vakiona kaksi pöytäkonetta. Pyydettäessä käytössäsi on myös kaksi langatonta mikrofonia, dokumenttikamera, kolme kannettavaa PC-tietokonetta, 10 kpl iPadeja, Mac-tietokone Apple-TV:llä sekä videokamera lisävalolaitteilla sekä järjestelmäkamera. Laitteita käytetään vain kirjaston tiloissa. Audiovisuaalisten laitteiden käyttö edellyttää myös kyseisten laitteiden käyttötottumusta. Kirjastohenkilökunta opastaa ja antaa käyttäjäkoulutusta ryhmille.
Puhelinnumerot
+358 444793245
Verkkosivustot