Kysely Oulaisten alueella toimiville yrityksille

Kysely Oulaisten alueella toimiville yrityksille

Oulaisten kaupunki haluaa kehittää yrittäjille suunnattuja palveluja yhdessä yrittäjien kanssa. Toivomme, että käytätte aikaanne hetken ja vastaatte tähän kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen kestää n. 5 min. Kysely on avoinna 30.6.2024 klo 23.59 asti.

Kyselyllä kartoitetaan yritysten tarvetta maksuttomille koulutuksille, neuvontapalveluille tai infoille esimerkiksi työllistämisen tukipalveluista. Voit jättää kyselyyn yhteystietosi, jos toivot yhteydenottoa yritysneuvonnalta tai Yhteistyöllä tuloksia! -hankkeelta, mutta kysely ei yhdistä muita antamiasi vastauksia yhteystietoihisi, vaan kyselyyn vastaaminen on anonyymia.

Vastaa kyselyyn linkistä: https://link.webropol.com/s/yrityskysely-oulainen

 

Kyselyn tuloksia käytetään Oulaisten työllisyys- ja yrityspalvelujen kehittämisessä vastaamaan yritysten todellisia tarpeita. Oulaisten kaupungin syksyllä 2023 aloittanut Yhteistyöllä tuloksia! –hanke kehittää kaupungin palveluita ja yritysyhteistyötä. Hanke tulee kokoamaan kehittäjätyöryhmän, johon toivotaan yrittäjiä mukaan. Kehittäjätyöryhmän tarkoituksena on tiivistää yhteistyötä kaupungin ja yrittäjien välillä sekä kehittää kaupungin palveluita yrittäjien tarpeisiin. Ryhmä tulee kokoontumaan muutamia kertoja. Jos haluat osallistua kehittäjätyöryhmään, jätä yhteystiedot yllä olevalle lomakkeelle, niin hanke ottaa sinuun yhteyttä.

Kyselyn tuloksia käytetään kehittäjäryhmän perustamisen apuna (lomakkeella vapaaehtoinen ilmoittautuminen ryhmään) ja ryhmä voi hyödyntää omassa työssään myös kyselyn tuloksia. 

Yhteydenottopyynnön jättäneisiin ollaan yhteydessä elokuun aikana.

Kysely on toteutettu yhteistyössä Oulaisten kaupungin, Yhteistyöllä tuloksia! -hankkeen ja NIHAKin kanssa. Kysely on teetetty Sosionomi (AMK) opinnäytetyönä (Centria AMK). Kiitos vastauksesta, mielipiteesi on meille tärkeä!