Terveyspalvelut

Oulaisten terveyspalvelut pyrkii tuottamaan laadukkaita perusterveydenhuollon palveluja asiakaslähtöisesti, joustavasti ja oikea-aikaisesti. Tavoitteena on edistää ja ylläpitää väestön terveyttä, työ- ja toimintakykyä, hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta sekä kaventaa terveyseroja. Toimintamme perustana ovat vankka osaaminen, sen jatkuva kehittäminen ja hyvin toimivat, koko väestön saatavilla olevat terveyspalvelut.

Oheisessa esitteessä on tärkeimmät tiedot kaupungin tarjoamista terveyspalveluista. Voit lukea sen sähköisesti oheista kansilehteä klikkaamalla tai saat sen halutessasi mukaan asioidessasi meillä.

_______

Tulppa kuntoutus

T
ulppa on perusterveydenhuollon avokuntoutusohjelma, joka toteutetaan ryhmämuotoisena. Kuntoutus soveltuu sepelvaltimotautia tai tyypin 2 diabetesta sairastaville ja aivoverenkiertohäiriön sairastaneille. Tämän mallin avulla perusterveydenhuolto voi tarjota mahdollisimman monelle kuntoutusta osana hoitoketjua ja lähellä arkea.

Seuraava Tulppa- ryhmä Oulaisten terveyskeskuksessa alkaa tammikuussa 2022. Tapaamiskertoja on kahdeksan ja tapaamiset on suunniteltu joka toiselle tiistaille klo 14:30-16:00. 

______

Tiedotus kaikille oulaistelaisille koronavirustilanteen (Covid-19) takia

TietoEVRY, HUS ja Microsoft ovat yhdessä kehittäneet Terveyskylän Koronabotin arvioimaan kansalaisen koronavirustartunnan todennäköisyyttä ja ohjeistamaan hoitoon hakeutumisesta. Tästä linkistä pääset Koronabottiin.

 

 

 

Terveyspalvelut.JPG