Diabetespalvelut
Diabeteshoitajalle varataan vastaanottoaika, jos potilaalla on diagnosoitu diabetes ja hänelle on tarpeen antaa ohjausta ja tukea diabeteksen omahoidossa. Diabeteshoitajan vastaanotolla seurataan säännöllisin väliajoin ja tarpeen mukaan hoitotuloksia laboratoriokokeilla, verensokerin omaseurannalla ja muilla mittareilla. Vastaanotolla ohjataan, tuetaan ja kannustetaan potilasta hoidontoteutuksessa ja elämäntapa-asioissa, kuten ruokavalio ja liikunta. Tavoitteena on hyvä elämänlaatu ja ennaltaehkäistä liitännäissairauksia.

Diabeteshoitaja tekee yhteistyötä diabetes-vastuulääkärin kanssa.

Diabeetikon hoitosuunnitelman mukainen hoitotarvikejakelu kuuluu myös diabeteshoitajalle, myös alaikäisten hoitovälineet.

DIABETESHOITOTARVIKEJAKELU 1.9.2021 alkaen

Diabeteshoitovälinetilauksen voi tehdä diabeteshoitajalle (klo 12-13) arkipäivisin soittamalla 044 4793407 tai tk-hoitajat 044 4793404 klo 9-15 (takaisinsoittopalvelu, ei viestiä). Kerro nimesi ja tarkasti mitä tarvitset esim. verensokeriliuskan nimi.

Tilatut tuotteet voi noutaa torstaina klo 12-16 välillä tk:n välinejakelusta. Välinejakeluhuone on vuodeosaston oven ja hissin vieressä.

Maanantaina tehdyt tilaukset ennättävät sen viikon torstain välinejakeluun. Loppuviikolla tehdyt tilaukset menevät seuraavan viikon torstain välinejakeluun.

Kenelle ja millä ehdoin
Diagnosoitu diabetes
Toimi näin
Diabeteshoitajan vastaanotolle varataan aika terveyskeskuksen ajanvarauksesta.